top of page

Om oss

Vi holder til i flotte og nyoppussede lokaler i Trondheimsveien 92 B på Jessheim. Vi ligger bokstavelig talt bare et steinkast fra Jessheim Storsenter, med en gåavstand på ca. 20 sekunder.

Vi er en frisørsalong for herre, dame og barn. Vi er best på pris, service og beliggenhet. Hos oss er kunden i fokus og vi gjør vårt beste for å skape en opplevelse av hverdagsluksus for deg.

 

Kvalitet er viktig for oss, og alle ansatte har høy kompetanse og ekspertise innenfor sitt fagfelt​. For å kunne tilby deg det siste og beste er alle våre frisører oppdatert på det siste innenfor mote og teknikker. Slik kan våre frisører kvalitetssikre behandlingen av ditt hår.

Målet er å gi deg et personlig utseende som ikke bare passer deg og din livsstil, men som også tilfredsstiller dine krav til kvalitet på hår og hodebunn.


Vi tilbyr hårfarging, permanent, striper, ekstensjons, hårkur, vask, og diverse andre hårbehandlinger. Vi former også øyenbryn og fjerner hår i ansiktet med tråd, som er en av de eldste metodene Innenfor hårfjerning.

bottom of page